Uitnodiging voor het ‘Wij-heten-de-vrijwilligers-een-warm-welkom-brainstorm-uurtje’

  Ben jij dé vrijwilliger die wij zoeken en wil jij meewerken aan de organisatie van het grootste evenement van de Gemeente Tholen? Wil jij de havendagen 2020 backstage meemaken, gratis toegang tot de feestavonden en behoren tot een sterk en te gek team?

  Kom dan dinsdag 28 januari 2020 om 19.30 uur naar ons 'wij-heten-de-vrijwilligers-een-warm-welkom-brainstorm'. In de Meulvliet zullen we je enthousiast ontvangen met koffie of thee. Neem je vrienden gezellig mee!

  Wij zoeken: sjouwers, begeleiders, koffie schenkers, horeca tijgers, media magnaten, fotografen, etc.... Iedereen vanaf 18 jaar is welkom.

  Wat kun je die avond verwachten?
  Uitleg van het programma, het vragen van jullie input en wij gaan melden wat onze stichting aan de vrijwilligers te bieden heeft.

  Kortom: zien we je 28 januari aanstaande? Vul dan dit formulier svp voor 20 januari 2020 in (ook als je niet aanwezig kunt zijn) en verstuur het daarna.

  Bij voorbaat dank voor je medewerking.

  -0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-

  Ondergetekende is welniet aanwezig op het 'wij-heten-de-vrijwilligers-een-warm-welkom-brainstorm' op dinsdag 28 januari 2020. De aanvang is 19.30 uur en de locatie is de Meulvliet aan de Zoekweg in Tholen.
  Ik heb geen interesse (meer) als vrijwilliger, verwijder mijn gegevens svp uit het adressenbestand.

  Ik neem de volgende personen mee (let op: 18+):
  Door het invullen van dit contactformulier en het verzenden hiervan verleen ik Stichting Tholen Sterk toestemming om van de bovenstaande gegevens gebruik te maken zoals omschreven in het Privacystatement van de Stichting.