Aanmelden als vrijwilliger

Ja, ik wil mij graag aanmelden als vrijwilliger van Tholen Sterk!Jouw geslacht (verplicht) manvrouwJouw woonplaats (verplicht)

Ik ben beschikbaar als vrijwilliger voor de Havendagen en wel op aangegeven terreinen en dagen:
- als facilitaire hulp (op- en afbouw, etc) op:woensdag 3 junidonderdag 4 junivrijdag 5 junizaterdag 6 junimaandag 8 juni
- als horecamedewerker (ik ben ouder dan 18 jaar) op: vrijdag 5 junizaterdag 6 juni
- als toezicht/hulp bij verschillenden activiteiten op: donderdag 4 junivrijdag 5 junizaterdag 6 juni
- voor de media als: fotograafvloggerblogger
- hulp bij het kampement: woensdag 3 junidonderdag 4 junivrijdag 5 junizaterdag 6 juni

Door het invullen van dit contactformulier en het verzenden hiervan verleen ik Stichting Tholen Sterk toestemming om van de bovenstaande gegevens gebruik te maken zoals omschreven in het Privacystatement van de Stichting.

Ik ga akkoord met de opslag en verwerking van de gegevens die ik heb opgegeven en ben mij er van bewust dat de Stichting Tholen Sterk deze gegevens gebruikt voor organisatorische doeleinden van de Havendagen in 2020.