Aanmelden als vrijwilliger

Ja, ik wil mij graag aanmelden als vrijwilliger van Tholen Sterk!Jouw geslacht (verplicht) manvrouwJouw woonplaats (verplicht)

Ik ben beschikbaar als vrijwilliger voor de Havendagen en wel op aangegeven terreinen en dagen:
- als facilitaire hulp (op- en afbouw, etc) op:woensdag 2 junidonderdag 3 junivrijdag 4 junizaterdag 5 junimaandag 7 juni
Tijdsblok(ken) beschikbaar:
- als horecamedewerker (ik ben ouder dan 18 jaar) op: vrijdag 4 junizaterdag 5 juni
Tijdsblok(ken) beschikbaar:
- als toezicht/hulp bij verschillenden activiteiten op: donderdag 3 junivrijdag 4 junizaterdag 5 juni
Tijdsblok(ken) beschikbaar:
- voor de media als: fotograafvloggerblogger
Tijdsblok(ken) beschikbaar:
- hulp bij het kampement: woensdag 2 junidonderdag 3 junivrijdag 4 junizaterdag 5 juni
Tijdsblok(ken) beschikbaar:

Door het invullen van dit contactformulier en het verzenden hiervan verleen ik Stichting Tholen Sterk toestemming om van de bovenstaande gegevens gebruik te maken zoals omschreven in het Privacystatement van de Stichting.

Ik ga akkoord met de opslag en verwerking van de gegevens die ik heb opgegeven en ben mij er van bewust dat de Stichting Tholen Sterk deze gegevens gebruikt voor organisatorische doeleinden van de Havendagen in 2020.