Terugkieke

Lampionnen- en fakkeloptocht

Op 28 oktober 2017 werd de lampionnen- en fakkeloptocht georganiseerd. Ruim 700 deelnemers werden geteld op de route die begon op het Terreplein en die rond 20.15 uur op de Markt eindigde.
Voor, tussen en aan het einde van de optocht liepen 3 muziekkorpsen van het eiland Tholen te weten Muziekvereniging Concordia uit Tholen, Koninklijke Fanfare Accelerando uit Sint-Annaland en Muziekvereniging Euterpe uit Sint-Maartensdijk.
Na afloop konden de deelnemende kinderen bij 14 winkeliers die hun medewerking verleenden een lekkernij ophalen.
Fotografie: Rien Burgers en Fabienne Ruinard

ThoLenteMarkt 3 juni 2017

3 juni 2017 vond in Tholen de ThoLenteMarkt plaats. Met diverse kramen in het centrum (op de Markt, Kerkstraat en Botermarkt) was het een gezellige drukte in de binnenstad.

Op de Botermarkt vonden modeshows plaats, gepresenteerd door Tho & Len. Op de kiosk op de markt liet slagwerkgroep Percussivity van Koninklijke Muziekvereniging Concordia van zich horen. Ook waren op de markt een krijtauto en springkussen voor de jeugd aanwezig. Een unieke 3 meter hoge steltlopende lentebloem fleurde heel de middag de ThoLenteMarkt op en bood de mogelijkheid om op de foto te gaan met mensen.”

Onderstaande video-impressie is gemaakt door Omroep Tholen.