Eerste evenement Tholen Sterk: ThoLenteMarkt


Nog [ujicountdown id=”Aftellen naar de ThoLenteMarkt” expire=”2017/06/03 12:00″ hide=”true” url=”” subscr=”ThoLenteMarkt” recurring=”” rectype=”second” repeats=””] tot de start van de ThoLenteMarkt.

Op zaterdag 3 juni organiseren wij ons eerste evenement, de ThoLenteMarkt. Op deze zaterdag van het Pinksterweekend tovert de stichting samen met de Thoolse middenstand tussen 12:00 en 16:00 uur de Markt, de Kerkstraat en de Botermarkt om tot een gezellig evenement.

Tijdens de ThoLenteMarkt komen er activiteiten voor jong en oud. Op de Botermarkt wordt een modeshow georganiseerd waar kinderen en volwassenen op de catwalk kleding showen van diverse Thoolse ondernemers. De modeshow  (om 13.30 + 14.30 en 15.30 uur) zal gepresenteerd worden door Tho en Len. In de Kerkstraat en op de Markt komen kraampjes gevuld door ondernemers uit Tholen en daarbuiten. Tevens komt er op de markt een krijtauto waar de jeugd zijn creativiteit op kan uitten en er komt een springkussen voor de jeugd.

Verder zijn er in de kiosk op de markt optredens van Percussivity, de slagwerkgroep van Concordia, om 13:00, 14:00 en 15:00 uur.