75 jaar Vrijheid Tholen

75 jaar vrijheid
Een educatief en informatief programma voor iedereen door middel van een kampement op de Oesterputten en rondritten met ruim 70 oude legervoertuigen door de gehele gemeente Tholen op donderdag 4 en vrijdag 5 juni 2020.
En een speciaal educatief programma voor alle basisschoolleerlingen binnen de gemeente Tholen zijn hiervoor de ingrediënten. De scholieren zijn belangrijke ambassadeurs voor het doorgeven van de vrijheid. De educatie, het kampement en de rondritten kunnen hier een belangrijke bijdrage aan leveren.

U leest het; hele mooie en bijzondere plannen waarbij we met de hele gemeente Tholen samen onze vrijheid gaan vieren. Om onze plannen te realiseren hebben we echter wel financiële hulp nodig. Naast de reguliere fondsenwerving zetten wij hiervoor een ‘Crowd Funding’ op om een deel van de kosten te kunnen betalen. Hierbij vragen wij uw hulp.

Samen is Tholen immers pas echt STERK!

We steven naar € 10,00* per donatie voor de kosten van de 4 dagen dat onze ‘bevrijders’ aanwezig zijn met hun materiaal om de vrijheid door te geven. Omdat zij aanwezig zijn is het mogelijk een specifiek educatief programma voor de jeugd te verzorgen en kunnen wij de rondritten realiseren die een blijvende herinnering voor iedereen moeten zijn. (*natuurlijk kunt u ook een lager bedrag doneren).

Mogen wij op uw medewerking rekenen? Wij zien uw vrijwillige bijdrage graag voor 1 november 2019 tegemoet door uw gegevens in te vullen en vervolgens op de button Doneren te klikken.

Bij voorbaat heel hartelijk dank.

Naam*

E-mailadres*

Straat*

Postcode*

Plaats*

Land*

Project*

Bedrag €*